Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, despre secretul frumuseţii, Victor Ponta şi Klaus Iohannis

Elena Udrea, despre secretul frumuseţii, Victor Ponta şi Klaus Iohannis

Elena Udrea, despre secretul frumuseţii, Victor Ponta şi Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: VideoNews
21 Iul 2015   •   10:20

Elena Udrea a fost marţi dimineaţă, la Poliţie, pentru a da cu subsemnatul. Elena Udrea se află sub control judiciar din 16 iunie, când instanţa supremă a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, în dosarul "Gala Bute". 

 
Întrebată de un jurnalist care este secretul frumuseţii ei, Elena Udrea a spus că este vorba despre o gândire pozitivă în cazul ei. 
 
De asemenea, întrebată în ce stadiu se află cartea la care lucrează, Udrea a explicat că speră ca prin toamna anului 2015 să fie gata. 
 
"Scriu, am timp, dacă tot stau. Probabil că undeva în toamnă, septembrie, va fi gata. Este o carte despre perioada petrecută în arest, în puşcărie, despre lucrurile trăite acolo, oamenii întâlniţi acolo, cum am ajuns în acea situaţie, ce am simţit, ce se întâmpla acolo, istoria recentă a României şi ce se întâmplă astăzi în România."
 
Întrebată cum i se pare situaţia din PSD, Udrea a opinat că partidul de la guvernare este în degringoladă acum. 
 
"Îmi pare rău, PSD este în degringoladă în acest moment. Este evident că toţi cei care încearcă să preia conducerea fac un joc de salvare personală. Eu m-aş teme să pun în fruntea PSD un om care este susţinut de opoziţie. Mă uit că domnul Dragnea este susţinut de Alina Gorghiu şi de Vasile Blaga. Este periculos pentru partid să încapă pe mâna unora care dau uşor interesul partidului pe cel personal."
 
"În rest, domnul Ponta nu ştiu ce ar mai putea să facă. Este permanent între dorinţa de a sta în Turcia şi nevoia de a guverna. Mă interesează ce face Victor Ponta pentru că este premierul României. Avem situaţia cu Codul Fiscal, respins de la promulgare, deşi a fost susţinut de PNL în unanimitate. Domnul Ponta are o grămadă de lucruri de făcut."
 
De asemenea, întrebată ce părere are despre preşedintele Klaus Iohannis, despre care Traian Băsescu a spus că "nu este un om fidel", Udrea a explicat că Iohannis a dat motive de insatisfacţie.
 
"Domnul Iohannis a dat o mulţime de motive de insatisfacţie celor care l-au votat. În mod cert domnul Iohannis nu este fidel celor care l-au votat. Nu face ceea ce se aşteaptă de la el. Eu nu am avut speranţă, l-am votat că nu exista alternativă."
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close