x close

Elena Udrea: Trebuie să ne întoarcem la brandul PDL, la culoarea portocaliu

de G.S.    |    15 Dec 2012   •   11:34
Elena Udrea: Trebuie să ne întoarcem la brandul PDL, la culoarea portocaliu 416 Foto: Mediafax

Elena Udrea a declarat sâmbătă după primirea certificatului doveditor al alegerii ca parlamentar, că PDL trebuie să se întoarcă la brandul său, la culoarea portocaliu, după experienţa campaniei şi alegerilor.
   
Îmbrăcată cu o bluză portocalie, asortată cu o eşarfă de aceeaşi culoare, Elena Udrea a ţinut să se remarce încă din momentul în care a intrat în sala în care urma să aibă loc festivitatea. 'Vedeţi, m-am îmbrăcat iar în portocaliu', le-a spus ea jurnaliştilor prezenţi.
   
Întrebată fiind la finalul ceremoniei dacă îmbrăcămintea portocalie este o întâmplare sau un semnal, Elena Udrea a răspuns: 'Am vrut să mă întorc la portocaliu. După experienţa din această campanie consider că trebuie să ne întoarcem la brandul PDL, la culoarea portocaliu. Am vrut să fie un semnal chiar din ziua în care îmi ridic certificatul de mandat'.
   
Elena Udrea a câştigat mandatul de deputat în colegiul 4 Roman-Ion Creangă, însă de pe locul al doilea.
   
'Mă bucur foarte mult că am reuşit să obţin încrederea romaşcanilor. A fost o campanie frumoasă, dar în acelaşi timp grea. Am întâlnit mii de romaşcani, am vorbit despre ce s-a făcut şi despre ce se va face la Roman. A fost un rezultat muncit şi a meritat tot efortul. Romanul trebuie să fie în centrul Moldovei iar eu sunt deputat de Moldova', a declarat Elena Udrea.
   
La alegerile din 9 decembrie, candidatul USL, Liviu Brătescu, a obţinut 46,16 la sută iar Elena Udrea a întrunit 42,46 la sută din voturi.

Citeşte mai multe despre:

Elena Udrea pdl brand portocaliu culoare semnal
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati