Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici: 'Să ne unim forțele pentru planul de salvare economică a României'

Eugen Teodorovici: 'Să ne unim forțele pentru planul de salvare economică a României'

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a lansat un apel către toți parlamentarii români, printr-o postare pe Facebook, pentru a adopta 'planul de salvare economică a României'.

Eugen Teodorovici: 'Să ne unim forțele pentru planul de salvare economică a României'
19 Mar 2020   •   22:56

"Când președintele țării tace adânc și nu face nimic, ori când premierul țării doar vorbește și greșește mult, este obligatoriu ca PARLAMENTUL țării să rămână în picioare!

Parlamentul României a rămas singura instituție responsabilă care poate reprezenta și susține interesele tuturor românilor și care TREBUIE să își asume deciziile importante în acest moment dificil pentru societate și economie!

În calitate de senator în Parlamentul țării, voi face tot ce este necesar ca măsurile economice propuse în PLANUL DE SALVARE ECONOMICĂ A ROMÂNIEI, rezultat în urma unui dialog excelent cu mediul de afaceri, să fie cât mai URGENT aplicate.

Fără a avea pretenția că sunt singurele soluții bune, intenția mea este să fie un prim pas pe calea dialogului deschis tuturor celor care pot și vor să salvăm economia României de la colaps.

Le mulțumesc partenerilor din economie pentru că ne sunt alături și fac un apel către toți colegii din Parlament, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, să ne unim forțele pentru a adopta, săptămâna viitoare, un prim set de măsuri concrete și conectate la realitatea din țară!", a scris Teodorovici pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close