Antena 3 CNN Politică Exces de Putere: Un important apropiat al PDL vorbeşte despre cine va fi următorul preşedinte al României

Exces de Putere: Un important apropiat al PDL vorbeşte despre cine va fi următorul preşedinte al României

Exces de Putere: Un important apropiat al PDL vorbeşte despre cine va fi următorul preşedinte al României
Sursa foto: Foto: VideoNews
25 Feb 2012   •   20:00
Psiholog de profesie, apropiat al PDL şi al contractelor de la Ministerul Transporturilor, Doru Dima, a oferit un interviu pentru o publicaţie de peste hotare, în care a fost întrebat cine este cel mai carismatic lider din România.

Dima a opinat că cel mai carismatic lider este fostul preşedinte Ion Iliescu. „Cel mai carismatic lider, este, a fost, nu ştiu cum să spun, este Ion Iliescu. Primul lider al PSD, i-a urmat lui Ceauşescu, după revoluţia din 1989”.

Însă Dima nu s-a oprit aici şi a arătat că imediat după Ion Iliescu este „unul dintre primarii noştri”, Gheorghe Falcă. De altfel, Dima a arătat că Falcă are toate şansele să ajungă chiar următorul preşedinte. Materialul a fost prezentat în emisiunea Exces de putere, la Antena 3.

„Altul, în perspectivă, este unul dintre primarii noştri – Gheorghe Falcă este numele lui şi cred că va fi următorul preşedinte al României. Este foarte carismatic, toată lumea este alături de el, ştie cum să vorbească cu oamenii, în special cu mulţimile, este foarte bun. Însă, din punctul de vedere al oamenilor care-i sunt apropiaţi, are nevoie să mai facă progrese. Este important, lucrează pentru noi, pentru a-şi îmbunătăţi tehnicile de relaţionare cu mulţimile”, a arătat Dima.

Doru Dima a coordonat campania electorală din 2004 a primarului PDL, George Scripcaru.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close