Antena 3 Politică "Executivul va continua programele stabilite. Alianţa de guvernare MERGE mai DEPARTE"

"Executivul va continua programele stabilite. Alianţa de guvernare MERGE mai DEPARTE"

de O.P.    |    18 Noi 2014   •   05:51
"Executivul va continua programele stabilite. Alianţa de guvernare MERGE mai DEPARTE"

Victor Ponta nu va demisiona din fruntea Exectivului şi dă asigurări că alianţa de la guvernare merge mai departe. Reacţia premierului vine după ce vicepreşedintele PSD, Robert Negoiţă a propus ieşirea partidului de la guvernare.

Premierul Victor Ponta spune că Guvernul îşi va face în continuare datoria pentru că România are nevoie de stabilitate.  De altfel cererea lui Robert Negoiţă a fost respinsă vehement de aproape toţi liderii PSD.

Premierul Victor Ponta exclude varianta ieşirii de la Guvernare şi cere ca dorinţa românilor care au votat alianţa USL în 2012 să fie respectată.

Ca urmare a pierderii alegerilor prezidenţiale, vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a cerut ieşirea partidului de la guvernare.

Vicepremierul Liviu Dragnea e de părere că ieşirea de la guvernare ar însemna ca puterea să ajungă în întregime pe mâna PNL.

Purtătorul de cuvânt al partidului, Gabriela Firea spune că declaraţia lui Robert Negoiţă este într-o oarecare măsură firească, determinată de dezamăgirea pierderii alegerilor.

Premierul Victor Ponta a anunţat încă din ziua alegerilor că nu va abandona Guvernul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close