Antena 3 CNN Politică Fiicele lui Vadim Tudor, decizie impresionantă la patru ani de la moartea tatălui lor: „El fugea de ani”

Fiicele lui Vadim Tudor, decizie impresionantă la patru ani de la moartea tatălui lor: „El fugea de ani”

Fiicele lui Vadim Tudor, decizie impresionantă la patru ani de la moartea tatălui lor: „El fugea de ani”
05 Oct 2019   •   18:36

În luna noiembrie, Vadim Tudor ar fi împlinit 70 de ani. Cu acest prilej, fiicele sale au decis, la patru ani de la moartea sa, să-i reediteze ultima sa carte.

„În luna noiembrie tata ar fi făcut 70 de ani, nu știu dacă e o vârstă la care și-ar fi dorit să ajungă. El oarecum fugea de ani. Nu-i plăcea să recunoască faptul că înaintează în vârstă. În luna noiembrie vreau să scot pe piață o carte, ultima lui carte, reeditată, a publicat-o, dar nu a apucat să o promoveze. Este un volum de poezii și îmi doresc să ajungă la cât mai mulți oameni. Acolo sunt poezii mai de suflet, poezii pentru oameni bolnavi, oameni din închisori, bătrâni din azil, sigur o să vă placă”, a declarat Lidia, la Star Matinal de Weekend, potrivit Spynews.

La rândul său, fiica cea mică, Eugenia, spune că îi simte prezența tatălui său întotdeauna. „Noi tot ce facem, ne gândim mai întâi dacă tatei i-ar fi plăcut, ce ar fi zic, cum ar fi reacționat. Eu îi cer și lui ajutorul. Eu simt că tot timpul este lângă noi, dacă nu aș gândi așa, cred că aș lua-o razna, n-aș putea să suport faptul că nu mai este fizic lângă noi”, a spus Eugenia în cadrul aceleiași emisiuni.
 

×
Subiecte în articol: vadim tudor Corneliu Vadim Tudor
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close