Antena 3 CNN Politică Filialele PDL netezesc drumul protejatei lui Stolojan spre Parlamentul European

Filialele PDL netezesc drumul protejatei lui Stolojan spre Parlamentul European

Filialele PDL netezesc drumul protejatei lui Stolojan spre Parlamentul European
Sursa foto: Andreea Vas, Theodor Stolojan
25 Feb 2009   •   12:42

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan nu va fi doar primul pe lista PDL pentru Parlamentul European. El a reușit să ofere foștilor colaboratori posibilitatea de a-i avea colegi la Bruxelles. Fosta sa consilieră, Andreea Vas, propășită pe la Cancelaria premierului Emil Boc, se pregătește să dea biroul din Palatul Victoria pe un loc de eurodeputat în legislativul european. Filiala PDL Sălaj a pus-o în fruntea listei cu propuneri de candidați pe care comisia internă a partidului, din care face parte și Stolojan, o va analiza în perioada imediat următoare.
Actuala consilieră pe probleme economice a prim-ministrului Boc provine din Sălaj, fiind unul dintre motivele pentru care organizația județeană a PDL a decis să-i facă invitația de a candida la alegerile europarlamentare.
"Organizaţia Sălaj, în şedinţa de Birou Permanent Judeţean din această săptămână, îi va face o propunere de a candida Andreei Vass?, a precizat preşedintele PDL Sălaj, Lucian Bode, în opinia căruia, această nominalizare reprezintă "o nouă confirmare a proiectului politic pe care conducerea organizaţiei PDL Sălaj şi l-a asumat în momentul preluării mandatului".
Candidatura Andreei Vass pentru Parlamentul European ar urma să fie susţinută atât de organizaţia judeţeană din Sălaj, cât şi de cea din Satu Mare. Preşedintele PD-L Satu Mare, Ioan Holdiş, a declarat că a avut o întâlnire cu Andreea Vass în cadrul căreia aceasta a cerut susţinerea organizaţiei sătmărene. ?Vom avea o şedinţă de Birou Permanent la sfârşitul săptămânii şi vom hotărî dacă Andrea Vass va candida şi din partea noastră?, a spus Ioan Holdiş
Pe lista cu propuneri de candidați PDL pentru Parlamentul European se mai află Cristian Preda, dar și Ioan Talpeș, din partea unei filiale bucureștene, susțin unele surse democrat-liberale.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Theodor Stolojan candidatura PE filiale
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close