Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu, promisiune în mesajul de Anul Nou: Vom face totul ca economia să se relanseze în 2021

Florin Cîțu, promisiune în mesajul de Anul Nou: Vom face totul ca economia să se relanseze în 2021

În ultima zi din an, Prim-ministrul Florin Cîţu le promite românilor că el şi echipa sa vor "face totul" ca economia să se relanseze în 2021, printr-un mesaj de Anul Nou publicat pe o rețea de socializare.

Florin Cîțu, promisiune în mesajul de Anul Nou: Vom face totul ca economia să se relanseze în 2021
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    31 Dec 2020   •   17:30

"Nu putem să facem acest lucru singuri. Doar împreună cu voi" - spune premierul, într-un mesaj postat joi pe pagina sa de Facebook. Pe final de an, el le mulţumeşte românilor pentru că "împreună" au fost o echipă în 2020.

"Un an greu pentru România. Tot ce am făcut la Ministerul de Finanţe s-a bazat pe două lucruri: profesionalism şi transparenţă. V-am promis că nu voi permite prăbuşirea economiei şi aşa am făcut. Am promis că nu las pe nimeni în urmă şi aşa a fost.

Acum, din noua mea poziţie de prim-ministru, vă promit că eu şi echipa mea vom face totul ca economia să se relanseze în 2021. Nu putem să facem acest lucru singuri. Doar împreună cu voi. La mulţi ani tuturor. Aveţi încredere în guvernul vostru, Guvernul României" - este mesajul de An Nou al premierului Florin Cîţu

Dragi români, La trecerea dintre ani doresc să vă mulțumesc că împreună am fost o echipă în 2020. Un an greu pentru...

Posted by Florin Cîţu on Thursday, 31 December 2020

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu anul nou
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close