Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea a cerut să transfere maşina care îi revine de la Senat la DGASPC Ilfov

Gabriela Firea a cerut să transfere maşina care îi revine de la Senat la DGASPC Ilfov

Gabriela Firea a cerut să transfere maşina care îi revine de la Senat la DGASPC Ilfov
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    22 Ian 2013   •   18:11

Senatorul PSD Gabriela Firea a adresat o cerere conducerii Senatului în care arată că doreşte să transfere maşina care îi revin şi cota aferentă de combustibil din suma forfetară de la Senat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Portecţia Copilului (DGASPC) Ilfov, informează Mediafax.

Gabriela Firea şi-a motivat gestul arătând că parlamentarii pot, în măsura în care nu le sunt esenţiale anumite facilităţi, să renunţe la acestea în favoarea altor instituţii defavorizate.
   
"Componenta socială este prioritatea PSD. Am înţeles că trebuie să facem economii la buget şi, în măsura în care nu ne sunt esenţiale anumite facilităţi, putem să renunţăm în favoarea altor instituţii defavorizate", a spus Firea.
   
Preşedintele interimar al PSD Ilfov a precizat, totodată, că parlametarii din Bucureşti şi Ilfov sunt primii care ar trebui să vină în întâmpinarea solicitării primului-ministru Victor Ponta de a participa la efortul de reducere şi eficientizare a cheltuielilor.
   
"Fireşte, alţi parlamentari, din provincie, nu pot renunţa la o cazare decentă şi la transport, dar cei din Bucureşti şi Ilfov sunt primii care ar trebui să vină în întâmpinarea solicitării primului-ministru de a participa la efortul comun pentru reducerea şi eficientizarea cheltuielilor", a declarat Gabriela Firea.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close