Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Dacă nu consolidam Arcul de Triumf, în primul an ca primar general, ce se mai confisca ieri?"

Gabriela Firea: "Dacă nu consolidam Arcul de Triumf, în primul an ca primar general, ce se mai confisca ieri?"

Gabriela Firea acuză PNL că a neglijat lucrările de restaurare a Arcului de Trimf din Capitală pe vremea când primar interimar era liberalul Ioan-Răzvan Sava . Aceasta susține că a găsit monumentul în șantier, în 2016, când a preluat conducerea PMB și că discursul Președintelui Iohannis de Ziua Națională nu ar fi putut avea loc acolo dacă în timpul mandatului ei nu se realiza consolidarea.

Gabriela Firea: "Dacă nu consolidam Arcul de Triumf, în primul an ca primar general, ce se mai confisca ieri?"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    02 Dec 2020   •   11:00

"Dacă nu consolidam Arcul de Triumf, în primul an de mandat ca primar general, ce se mai confisca ieri? Un șantier? Unde se mai ținea discursul solitar? Lângă gardul de metal al constructorului?", a scris Gabriela Firea, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a publicat și două fotografii cu Arcul de Triumf, una de pe 1 Decembrie, din timpul discursului susținut de Președintele Iohannis și una din 2016, înainte ca monumentul să fie consolidat.

"Că așa am găsit Arcul de Triumf, după un an cu primarul interimar PNL. Ei, cei “De Dreapta” sunt harnici pentru ei înșiși. Nu prea se omoară cu munca pentru oameni, pentru oraș, pentru țară." a mai precizat aceasta.

Președintele Klaus Iohannis a susținut marți un scurt discurs la Arcul de Triumf, cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale în România.

”Arcul de Triumf ne spune că izbânda vine când idealurile sunt înalte și sunt urmărite cu stăruință. El atestă că eroii au căzut la datorie pentru ca toți cetățenii acestei țări să cunoască o actuală contemporană cale a victoriei." a declarat acesta.

"Suntem datori să păstrăm ca bunuri de mare preț libertatea, unitatea și independența câștigate cu prețul vieții de atâtea generații de înaintași și să ne cinstim, așa cum se cuvine, eroii care au redat națiunii române mândria și onoarea." a mai spus Klaus Iohannis marți.

Gabriela Firea: Valorile noastre sunt credinţa, demnitatea, sacrificiul eroilor

Gabriela Firea a transmis de Ziua Națională un mesaj prin care a reamintit valorile unei naţiuni puternice:

"În zi de mare sărbătoare, unii ne-ar vrea dezbinați pe vecie. Astfel, să fim o națiune slabă în fața celor puternici. Să nu mai contăm. Valorile noastre sunt credința, demnitatea, sacrificiul eroilor. La mulți ani, dragi români”, a transmis Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close