Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Valorile noastre sunt credinţa, demnitatea, sacrificiul eroilor

Gabriela Firea: Valorile noastre sunt credinţa, demnitatea, sacrificiul eroilor

Liderul PSD la Bucureşti, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pe reţelele de socializare prin care reaminteşte valorile unei naţiuni puternice.

Gabriela Firea: Valorile noastre sunt credinţa, demnitatea, sacrificiul eroilor
de Claudia Popovici    |    01 Dec 2020   •   23:40

Astăzi se împlinesc 102 ani de la Marea Unire hotărâtă în cadrul Marii Adunări Naționale de la Alba Iulia, din data de 1 decembrie 1918.

Pentru prima dată în 30 de ani, românii vor petrece Ziua Națională separat, din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID.

Gabriela Firea a transmis un mesaj pe reţelele de socializare prin care a reamintit valorile unei naţiuni puternice.

"În zi de mare sarbatoare, unii ne-ar vrea dezbinati pe vecie. Astfel, sa fim o natiune slaba in fata celor puternici. Sa nu mai contam. Valorile noastre sunt credinta, demnitatea, sacrificiul eroilor. La multi ani, dragi romani”, a transmis Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea, soţul ei şi cei doi copii mici au transmis un mesaj video, pe Facebook, de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

"Cu fiecare bătaie a inimii şi fiecare respiraţie, în zile fericite sau în tristeţi împovărătoare, dragostea de ţară ne rămâne neschimbată, precum dragostea de mamă. 

Azi, de ziua ta, iartă-ne, patrie, pentru ce ţi-am greşit! Să fii demnă, mândră de fiii tăi şi respectată în lume”, a mai transmis Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close