Antena 3 Actualitate Gabriela Firea: Valorile noastre sunt credinţa, demnitatea, sacrificiul eroilor

Gabriela Firea: Valorile noastre sunt credinţa, demnitatea, sacrificiul eroilor

de Claudia Popovici    |    01 Dec 2020   •   23:40
Gabriela Firea: Valorile noastre sunt credinţa, demnitatea, sacrificiul eroilor

Liderul PSD la Bucureşti, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pe reţelele de socializare prin care reaminteşte valorile unei naţiuni puternice.

Astăzi se împlinesc 102 ani de la Marea Unire hotărâtă în cadrul Marii Adunări Naționale de la Alba Iulia, din data de 1 decembrie 1918.

Pentru prima dată în 30 de ani, românii vor petrece Ziua Națională separat, din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID.

Gabriela Firea a transmis un mesaj pe reţelele de socializare prin care a reamintit valorile unei naţiuni puternice.

"În zi de mare sarbatoare, unii ne-ar vrea dezbinati pe vecie. Astfel, sa fim o natiune slaba in fata celor puternici. Sa nu mai contam. Valorile noastre sunt credinta, demnitatea, sacrificiul eroilor. La multi ani, dragi romani”, a transmis Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea, soţul ei şi cei doi copii mici au transmis un mesaj video, pe Facebook, de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

"Cu fiecare bătaie a inimii şi fiecare respiraţie, în zile fericite sau în tristeţi împovărătoare, dragostea de ţară ne rămâne neschimbată, precum dragostea de mamă. 

Azi, de ziua ta, iartă-ne, patrie, pentru ce ţi-am greşit! Să fii demnă, mândră de fiii tăi şi respectată în lume”, a mai transmis Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

 

 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close