Antena 3 CNN Politică George Simion va fi amendat de jandarmi după descinderea la Ministerul Energiei

George Simion va fi amendat de jandarmi după descinderea la Ministerul Energiei

George Simion va fi amendat de Jandarmerie pentru descinderea pe care a făcut-o, astăzi, la Ministerul Energiei. Liderul AUR a trecut de paza jandarmilor și a ajuns până la biroul ministrului Virgil Popescu pentru a-i cere socoteală vizavi de taxa de soare pe care România ar trebui să o plătească.

George Simion va fi amendat de jandarmi după descinderea la Ministerul Energiei
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Dec 2022   •   17:32

Surse din Ministerul Afacerilor Interne spun că urmează ca George Simion să fie amendat pentru ceea ce s-a întâmplat la Ministerul Energiei astăzi.

El a trecut de paza jandarmilor, a mers chiar în sala de conferințe, acolo unde a deturnat conferința de presă la care trebuia să vorbească Virgil Popescu. A vorbit în schimb George Simion.

A fost chemată în sprijin Jandarmeria care i-a explicat lui George Simion că trebuie să părăsească instituția și de asemenea, acesta a fost legitimat.

"Vreau să vedem ce spune. Pentru că în Parlament nu vine, vedem ce spune ministrul Energiei, organizează conferințe, iar eu, ca parlamentar, nu am voie să vin?. De ce îi este frică de mine sau cum?", spunea George Simion aflat în incinta Ministerului Energiei. 

George Simion va fi amendat de jandarmi după descinderea la ministerul Energiei

Ministerul Energiei este păzit de către jandarmi. Există un contract în acest sens pentru pază și protecție. Rămâne să vedem în ce bază va fi amendat George Simion, pentru că fiecare minister are reguli specifice atunci când încheie astfel de contracte cu Jandarmeria, şi în ce cuantum o să fie această amendă.

Jandarmeria a spus că o să dea un punct de vedere oficial cu privire la ceea ce s-a întâmplat, iar George Simion o să fie amendat.

Reacția lui Virgil Popescu, după ce George Simion i-a sabotat conferința de presă

"Conferința de presă nu putea fi ținută în prezența dlui Simion și a antecedentelor dlui Simion, care are foarte multe derapaje și comportament deviant. Singura miză pentru care a venit aici a fost să facă circ, așa că cred că decizia înțeleaptă a fost să amânăm. (...)

Ce a făcut astăzi George Simion e o bătaie de joc. Să vii, practic să încerci să denaturezi o conferință de presă și să nu o lași să se întâmple înseamnă că ai un scop ascuns, pentru că nu întâmplător azi a intrat în vigoare embargoul asupra petrolului rusesc", a spus ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Citiți şi: Virgil Popescu: "Oare așa arată România noastră? Asta numim patriotism? Primesc constant amenințări cu moartea"

 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close