Antena 3 Politică Gheorghe Flutur: Coaliţia susţine asumarea răspunderii pe Legea salarizăii unice

Gheorghe Flutur: Coaliţia susţine asumarea răspunderii pe Legea salarizăii unice

de Antena3.ro    |    15 Noi 2010   •   14:05
Gheorghe Flutur: Coaliţia susţine asumarea răspunderii pe Legea salarizăii unice Foto: Intact Images

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că asumarea răspunderii pe Legea salarizării unice este susţinută de către Coaliţia de guvernământ. Potrivit liderului PDL, Coaliţia va avea o analiză finală pe această lege marţi seară.

"Pentru Legea salarizării unice s-a stabilit un calendar foarte clar. Şi astăzi (n.r. luni) şi mâine, specialişti externi se vor întâlni pentru a da forma finală Legii salarizării unice, inclusiv consultările cu toţi factorii de răspundere. Mâine seară, Coaliţia va avea o analiză finală legată de Legea salarizării", a declarat Gheorghe Flutur.

"Coaliţia susţine asumarea răspunderii ca procedura cea mai eficientă şi rapidă pentru că ne trebuie la legea bugetului de stat. Legea salarizării unice, prin asumare de răspundere a Guvernului, pentru că avem nevoie în elaborarea bugetului de stat pentru 2011", a mai precizat Flutur.

Flutur: Coaliţia susţine asumarea pe Legea salarizării

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close