Antena 3 CNN Politică Gheorghe Funar, reacție scandaloasă la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Cuvinte grele

Gheorghe Funar, reacție scandaloasă la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Cuvinte grele

Gheorghe Funar, reacție scandaloasă la moartea lui Corneliu Vadim Tudor.  Cuvinte grele
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Sep 2015   •   20:52

Gheorghe Funar, fost secretar general al PRM, regretă decesul preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu care a colaborat foarte multă vreme.

 
"Îmi pare foarte rău că s-a prăpădit Vadim. Nici acum nu-mi vine să cred că nu mai e printre noi și că ne-a părăsit la aproape 66 de ani, în 28 noiembrie ar fi împlinit 66 de ani, suntem din același leat", a declarat luni Gheorghe Funar, potrivit Agerpres.
 
Acesta a amintit câteva momente din perioada în care a colaborat cu Corneliu Vadim Tudor.
 
"Eu am colaborat foarte bine cu Vadim, ne-am cunoscut de prin 1990, când l-am invitat și a participat, împreună cu alți colegi, de la Târgu Mureș, aflați în conducerea Uniunii Naționale Vatra Româneacă, la multe manifestări de suflet ale românilor din Ardeal, în special cele de la Târgu Mureș (...). Am colaborat apoi foarte bine în perioada '92-'96, când Vadim era președinte al PRM, iar eu eram președinte al PUNR și împreună cu PSM am participat la formarea și susținerea Guvernului Văcăroiu. (...) După ce s-a pus la cale și a fost lichidat PUNR, Vadim a insistat să trec la PRM și, din 1998, timp de 15 ani, am fost cel mai apropiat colaborator al lui Vadim Tudor, el fiind președinte al partidului, eu secretar general", a menționat Gheorghe Funar.
 
Fostul secretar general a PRM s-a referit și la divergențele pe care le-a avut cu Corneliu Vadim Tudor în ultima perioadă.
 
"Eu m-am abținut de la divergențe, de la a le da curs, pentru că am avut suficiente motive pentru a-l aprecia și a-l susține în activitatea politică. (...) Din păcate, în ultimii doi-trei ani, Vadim a contribuit decisiv la prăbușirea PRM și la scoaterea lui din Parlamentul României. (...) Păcat că ne-a părăsit, mai era nevoie de Vadim în viața politică, în cultura românească (...), a mai spus Gheorghe Funar.

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

×
Parteneri
CFR Călători: ”Duminică, transportul feroviar trece la ora de vară”
x close