Antena 3 CNN Politică Gigel Ştirbu a depus jurământul ca ministru al Culturii

Gigel Ştirbu a depus jurământul ca ministru al Culturii

Gigel Ştirbu a depus jurământul ca ministru al Culturii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Dec 2013   •   16:31
Update 16. 30 - Gigel Ştirbu şi Toni Greblă şi-au depus cu întârziere de jumătate de oră jurămintele de ministru al Culturii şi, respectiv, membru al Curţii Constituţionale.

Jurământul lui Gigel Ştirbu a oferit un moment inedit: cel în care în sala de ceremonii de la Cotroceni s-au aflat, în acelaşi timp, Traian Băsescu, Victor Ponta şi Crin Antonescu, reprimit pe lista de protocol.

Preşedintele Traian Băsescu a avut o foarte scurtă intervenţie de la microfonul din Sala Unirii a Palatului Cotroceni unde a avut loc ceremonia depunerii jurământului de învestire în funcţia de ministru al Culturii de către Gigel Ştirbu, spunând: "Domnule ministru, mult succes!".

Care a fost atmosfera la ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Culturii

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că îl acceptă pe Gigel Ştirbu la Cultură şi că va trimite în cursul serii la Cotroceni propunerea privind preluarea şefiei acestui minister de către liberal.

Gigel Ştirbu, propunerea PNL pentru Ministerul Culturii, se află la cel de-al doilea mandat în Parlamentul României, fiind de profesie preot ajuns în 2005 subprefect, iar în 2007, secretar de stat în Ministerul Culturii, în Guvernul condus de Călin Popescu-Tăriceanu. 




×
Subiecte în articol: Gigel Stirbu
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close