Antena 3 CNN Politică Viitorul ministru al Culturii păşeşte cu stângul. Ce replică AGRAMATĂ a dat Gigel Ştirbu

Viitorul ministru al Culturii păşeşte cu stângul. Ce replică AGRAMATĂ a dat Gigel Ştirbu

Viitorul ministru al Culturii păşeşte cu stângul. Ce replică AGRAMATĂ a dat Gigel Ştirbu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Dec 2013   •   20:07

Posibilul viitor ministru al Culturii, Gigel Ştirbu, îşi începe activitatea cu stângul, arătând că nu stăpâneşte foarte bine cazul acuzativ.

 
Întrebat ce părere are despre comentariile lui Andrei Pleşu, care a spus că "la noi e plin de Gigei în toate posturile, şi încă un Gigel în plus nu mai contează", deputatul PNL a răspuns:
 
„Sunt extraordinar de mândru de numele meu şi mulţumesc părinţilor pentru numele care mi l-au dat”, omiţând prepoziţia "pe".

Gigel Ştirbu, propunerea PNL pentru Ministerul Culturii, se află la cel de-al doilea mandat în Parlamentul României, fiind de profesie preot ajuns în 2005 subprefect, iar în 2007, secretar de stat în Ministerul Culturii, în Guvernul condus de Călin Popescu-Tăriceanu. 

Biroul Permanent al PNL a votat, vineri, nominalizarea deputatului PNL Gigel Ştirbu pentru a ocupa postul de ministru al Culturii în locul lui Daniel Barbu.

Daniel Barbu i-a înaintat, joi, premierului Victor Ponta demisia din funcţia de ministru al Culturii

Demisia lui Barbu vine după ce acesta a spus că bugetul pentru bolnavii de HIV/SIDA este prea mare: Ministrul Barbu vede prea mare bugetul pentru bolnavii de HIV: Am fost cutremurat câte Festivaluri Shakespeare puteam face.

×
Subiecte în articol: Gigel Stirbu
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close