Antena 3 CNN Politică INCOME. Cum arată România lui Ponta şi cum arată România lui Iohannis?

INCOME. Cum arată România lui Ponta şi cum arată România lui Iohannis?

INCOME. Cum arată România lui Ponta şi cum arată România lui Iohannis?
de M.T.    |    08 Noi 2014   •   14:06

Cum arată România lui Ponta şi cum arată România lui Iohannis? Este întrebarea lansată de Adrian Măniuţiu invitaţilor emisiunii "Income", cu o săptămână înainte de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, este de părere că Victor Ponta şi-a prezentat deja viziunea pentru România ca premier şi spune că venirea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni ar însemna că PDL revine la putere.

„Victor Ponta şi-a prezentat viziunea pentru România ca prim-ministru. A arătat că se poate reporni şi stimula o economie blocată şi, în acelaşi timp, că se pot face reparaţii sociale pentru toţi cei care sunt în nevoie. A arătat că are capacitatea să gândească şi să judece global situaţia, perspectivele şi nevoile României. A demonstrat şi a avut determinarea să redea încrederea unei ţări decimate de tăieri şi austeritate”, a spus ministrul Muncii.

„Ca preşedinte, Victor Ponta propune românilor un proiect de ţară al unei Românii stabile, al unei Românii care să asigure, pe o parte, perspective şi şanse pentru toţi cei care au nevoie de ajutorul statului, iar pe de altă parte, măsuri active pentru companii şi pentru investitori”, a continuat Rovana Plumb.

Ministrul consideră viziunea de urmat este cea a actualului premier, care ar meritul de a fi scos România din izolare şi de a fi adus ţării cea mai mare creştere economică.

„Viziunea lui Victor Ponta este cea prin care România a fost scoasă din izolare, a adus României cea mai mare creştere econică şi a adus mai multă bunăstare oamenilor. Victor Ponta vine cu o echipă de lideri, care trag toţi în aceeaşi direcţie şi care vor putea asigura stabilitatea ţării”, a afirmat Rovana Plumb.

„Cealaltă viziune este reprezentată nu doar de domnul Iohannis, ci şi de echipa celor care îl incojoară, cei care, în 2010, au aplicat tăieri. Inclusiv cel propus ca premier de domul Iohannis, Cătălin Predoiu, are semnătura pe toate actele normative de tăieri. Venirea lui Iohannis la Cotroceni înseamnă revenirea PDL la putere”, a conchis ministrul muncii.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close