Antena 3 CNN Politică Ioan Oltean (PDL): ARD s-a format târziu, iar acest lucru este un handicap

Ioan Oltean (PDL): ARD s-a format târziu, iar acest lucru este un handicap

Ioan Oltean (PDL): ARD s-a format târziu, iar acest lucru este un handicap
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    26 Noi 2012   •   20:02

Liderul filialei PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, este de părere că Alianţa România Dreaptă (ARD) s-a format târziu, iar acest lucru reprezintă un handicap în această campanie electorală.

"Încă există oameni care nu ştiu cine şi ce formează Alianţa România Dreaptă. (...) Am făcut-o târziu, foarte târziu, pentru a ne ajunge timpul şi a fi convinşi că într-adevăr fiecare cetăţean ştie că în spatele sau în interiorul alianţei pionul principal este PDL. Este un handicap pe care greu putem să-l surmontăm", a spus, luni, Ioan Oltean, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, el a menţionat că nu crede în sondajele care au fost făcute publice până acum şi a menţionat că obiectivul ARD este să se apropie de 30%.

"Am văzut şi eu sondaje de opinie care încurajează USL şi descurajează ARD. Noi nu le luăm în calcul, plecăm şi muncim în continuare cu convingerea că ARD trebuie să obţină cel puţin 28-29-30 de procente. Lucrăm pentru acest obiectiv, nu ne uităm nici în stânga, numai în dreapta, pentru că dezvoltarea şi bunăstarea vin din dreapta, şi nu din stânga", a încheiat Oltean.




×
Subiecte în articol: Ioan Oltean pdl ARD
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close