Antena 3 CNN Politică Ioan Oltean: sper ca expresia "nu mor oamenii, când vor câinii" să fie o realitate de acum încolo

Ioan Oltean: sper ca expresia "nu mor oamenii, când vor câinii" să fie o realitate de acum încolo

Ioan Oltean: sper ca expresia "nu mor oamenii, când vor câinii" să fie o realitate de acum încolo
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    10 Sep 2013   •   15:53

Deputatul PDL Ioan Oltean a declarat marţi, după ce Camera a votat legea eutanasierii maidanezilor, că speră ca "expresia nu mor oamenii când vor câinii să fie o realitate de acum încolo".

 
"Sper ca începând de astăzi expresia că nu mor oamenii când vor câinii să fie o realitate. Va trebui să îmbinăm grija faţă de om cu grija faţă de animale. În primul rând omul să fie protejat şi apoi şi animalele", a precizat Ioan Oltean.
 
Ioan Oltean a spus că, dacă această lege era votată în 2011, când a fost susţinută de PDL, nu se mai ajungea la incidentul în care un copil a murit muşcat de un câine.

Proiectul de lege privind câinii fără stăpân a fost adoptat marţi de plenul Camerei Deputaţilor cu 266 de voturi "pentru", 23 de voturi "împotrivă" şi 20 de abţineri

Pe 2 septembrie, un copil în vârstă de patru ani a murit, după ce a fost sfâşiat de câinii maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi.

×
Subiecte în articol: caini maidanezi Ioan Oltean
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close