Antena 3 CNN Politică Iohannis şi Ghişe candidează la şefia PNL. Orban s-a retras pentru Iohannis. Congres PNL: 28-29 iunie

Iohannis şi Ghişe candidează la şefia PNL. Orban s-a retras pentru Iohannis. Congres PNL: 28-29 iunie

Iohannis şi Ghişe candidează la şefia PNL. Orban s-a retras pentru Iohannis. Congres PNL: 28-29 iunie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Mai 2014   •   14:18

Update 14.45 - Klaus Iohannis a confirmat, miercuri, că va candia la şefia PNL şi a spus că ţinta dreptei este să dea un candidat care să câştige prezidenţialele.
 
"Azi am anunţat că voi candida la preşedinţia PNL, am cerut o derogare de vechime pentru a fi în această poziţie, cred că reacţia colegilor a fost una foarte bună. (...) Eu cred că PNL va continua foarte bine, acem toate şansele să mergem mai departe, mai bine şi în final cred că vom şi câştiga. Dreapta trebuie să caute o formulă pentru a căuta un candidat puternic care va câştiga prezidenţialele", a spus Iohannis.
 
Cât despre faptul că vrea să candideze la şefia partidului, după ce a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al formaţiunii, Iohannis a răspuns:
 
"Am fost foarte supărat de rezultatul la alegerile europarlamentare din Sibiu, dar candidez la preşedinţia PNL".

Iohannis a evitat să spună dacă la şefia formaţiunii liberale va mai candida şi Crin Antonescu, însă potrivit unor surse Antena 3, acesta nu va mai intra în cursă.


×
Subiecte în articol: Ioan Ghise Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!