Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, întâlnire de lucru la Cotroceni. Şedinţă pe tema siguranţei în școli

Klaus Iohannis, întâlnire de lucru la Cotroceni. Şedinţă pe tema siguranţei în școli

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat pentru marţi, la ora 15.00, o şedinţă de lucru privind siguranţa publică în unităţile de învăţământ.

Klaus Iohannis, întâlnire de lucru la Cotroceni. Şedinţă pe tema siguranţei în școli
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Mar 2021   •   11:03

Vor participa la ședință premierul României, Florin Cîţu, viceprim-ministrul Dan Barna, viceprim-ministrul Hunor Kelemen, ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Attila Cseke, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Corina Atanasiu, inspector general - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Gen. mr. Dan Paul Iamandi, şi Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol.

Cele mai multe dintre unităţile de învăţământ au reluat, în 8 februarie, cursurile cu prezenţa fizică a elevilor, în funcţie de incidenţa cumulată din localităţi.

Dr. Valeriu Gheorghiță: Elevii ar putea avea prioritate la vaccinare în etapa a treia

Elevii de peste 16 ani ar putea fi vaccinaţi cu prioritate în etapa a treia, având în vedere că cei din clasele terminale vin la şcoală chiar şi în scenariul roşu. Anunţul a venit chiar din partea medicului Valeriu Gheorghiţă.

Citiți și: Cum funcționează clasele terminale în școlile din scenariul roșu. Precizări de ultim moment, transmise de Ministerul Educației

 

×
Subiecte în articol: sedinta şcoli Klaus Iohannis
Parteneri
Horoscop 4 octombrie 2023. Gemenii pot muta munții din loc
x close