Antena 3 CNN Politică La ordinea zilei: Sociologul Marius Pieleanu răspunde; ei sunt candidaţii care se luptă pentru locurile 3 şi 4 la prezidenţiale

La ordinea zilei: Sociologul Marius Pieleanu răspunde; ei sunt candidaţii care se luptă pentru locurile 3 şi 4 la prezidenţiale

31 Oct 2014   •   20:01

Sociologul Marius Pieleanu a declarat, în ediţia de vineri seară a emisiunii "La ordinea zilei", că apariţia în presă a fotografiilor cu Elena Udrea la Paris, împreună cu şefa DIICOT, sunt de natură să afecteze în mod clar intenţia de vot a electoratului.

"Probabil ne putem aştepta ca locul 4 să nu fie al doamnei Udrea, ci al doamnei Macovei", a declarat sociologul, arătând că, deşi puţini au luat în serios campania celei din urmă, ea are susţinerea tinerilor din România.

"Dacă domnul Băsescu, în seara asta, nu ne mai dezvăluie cine ştie ce implicări ale serviciilor secrete americane sau germane, probabil că doamna Udrea va ocupa un onorant loc 5", a mai spus Marius Pieleanu.

În opinia acestuia, locul trei va fi ocupat, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, de candidatul PLR, Călin Popescu Tăriceanu.


×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close