Antena 3 CNN Politică Liderii PSD din judeţele în care au fost rezultate slabe în primul tur, traşi la răspundere. Dragnea îi cheamă la raport

Liderii PSD din judeţele în care au fost rezultate slabe în primul tur, traşi la răspundere. Dragnea îi cheamă la raport

Liderii PSD din judeţele în care au fost rezultate slabe în primul tur, traşi la răspundere. Dragnea îi cheamă la raport
de O.P.    |    06 Noi 2014   •   05:53

Liderii organizaţiilor PSD care au avut rezultate mai slabe în primul tur al prezidenţialelor dau azi  explicaţii la centru.
Toţi se vor întâlni cu preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Acesta a declarat ca social-democratii trebuie sa se mobilizeze in Transilvania pentru a ridica scorul in turul 2 al alegerilor. Preşedintele executiv al PSD a afirmat ca va merge personal in judetele unde procentele au fost sub asteptari in primul tur. Social democraţii au început şi negocierile cu PPDD în vederea susţinerii lui Victor Ponta.

Liviu Dragnea a declarat ca social-democratii trebuie sa se mobilizeze in Transilvania pentru a ridica scorul in turul 2 al alegerilor. Preşedintele executiv al PSD a afirmat ca va merge personal in judetele unde procentele au fost sub asteptari in primul tur. Social democratii au inceput si negocierile cu PPDD in vederea sustinerii lui Victor Ponta.

Dan Diaconescu insa nu este hotarat daca sa il sprijine pe Victor Ponta si a convocat toti parlamentarii PPDD la consultari.

Fostul strateg al PSD, Viorel Hrebenciuc, spune că rezultatele obţinute de Victor Ponta în primul tur de scurtin pentru alegerile prezidenţiale sunt excepţionale. Hrebenciuc este convins că Iohannis nu are nicio şansă să ajungă la Cotroceni.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close