Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Dacă după Revoluție am fi avut un plan strategic, acum nu ne mai plângeam că nu avem autostrăzi

Liviu Dragnea: Dacă după Revoluție am fi avut un plan strategic, acum nu ne mai plângeam că nu avem autostrăzi

Liviu Dragnea: Dacă după Revoluție am fi avut un plan strategic, acum nu ne mai plângeam că nu avem autostrăzi
Sursa foto: Foto: Facebook/ Liviu Dragnea
de S.T.    |    03 Apr 2017   •   16:29

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni, în cadrul ceremoniei de aniversare a 151 de ani de la înfiinţarea Academiei Române, că dacă România ar fi avut după Revoluţie un plan strategic de dezvoltare „astăzi nu ne mai plângeam” că nu avem autostrăzi.

„(...)Îmi doresc şi voi face tot ce îmi stă în putinţă ca această strategie (Strategia de Dezvoltare a României pentru următorii 20 de ani publicată de Academia Română la aniversarea a 150 de la înfiinţare), această lucrare să nu mai fie neluată în seamă şi să fie practic temelia dezvoltării acestei ţări. Unde ar fi fost România dacă după Revoluţie încoace am fi avut un plan strategic? Nu cred că ne mai plângeam astăzi că nu avem autostrăzi, nu cred că ne mai plângeam astăzi de problemele din sănătate, din educaţie. Nu cred că mai erau atâtea dezbateri în ţară, în ultimii ani, cu privire la resursele noastre naturale, la resursele culturale, nu cred că mai era atâta tensiune în ţară, nu cred că mai aveam astăzi, sate, sute de sate din România în care atunci când ii din curte trebuie să intri în noroi până la genunchi. Sigur, poate pentru unii pare pitoresc să meargă să viziteze satul românesc şi să vadă cât de pitoresc este acolo, dar sunt oameni care merg, vizitează, fac poze şi pleacă, milioane de români trăiesc tot în acele condiţii”, a precizat Liviu Dragnea.

El a spus că a existat o strategie asemănătoare coordonată de fostul preşedinte Ion Iliescu, în anul 2003 -2004.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close