Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: M-am cam săturat să decontez pentru oricine are inițiativă în PSD

Liviu Dragnea: M-am cam săturat să decontez pentru oricine are inițiativă în PSD

Liviu Dragnea: M-am cam săturat să decontez pentru oricine are inițiativă în PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Mar 2017   •   10:37

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, că s-a cam săturat să fie în continuare "acarul Păun" și să "deconteze" orice inițiativă pe care o au membrii partidului.

"În ce privește legea grațierii, nu sunt de acord cu grațierea faptelor de corupție. Pe de altă parte, le-am spus asta și domnului Șerban Nicolae săptămâna trecută, și tuturor colegilor mei, nu sunt de acord cu atacurile destul de violente la adresa lui Șerban Nicolae pentru că este o dezbatere în Parlament. Parlamentarii au propuneri, amendamente, dezbaterile au început. Nu putem contesta ideea de dezbatere în Parlament, nu putem contesta dreptul unui parlamentar de a avea o idee, de a lansa în dezbatere o propunere. Eu nu sunt de acord cu ele. Pe de altă parte, vă spun foarte sincer, m-am cam săturat să rămân, sau să fiu în continuare, acarul Păun, pentru oricine are inițiativă în PSD, eu să decontez. Am decontat cu referendumul, un referendum pe care nu l-am început eu, dar pe care l-aș susține și acum, pentru că a fost un referendum legitim și votat de peste 7,4 milioane de români, dar și pentru inițiative cum a fost aceea a domnului deputat Ciuhodaru prin care vrea să fie condamnați oamenii care ies în stradă și care demonstrează", a spus Dragnea la Antena 3.

El a adăugat că, pe fond, proiectul lui Tudor Ciuhodaru e corect "într-o societate normală și democratică", dar nu în această perioadă.

"Eu am vorbit cu colegii mei și le spun în continuare, indiferent cât de bună este o măsură sau o inițiativă, ea trebuie explicată foarte bine înainte, pentru că altfel există o parte destul de bine organizată din presă și nu numai, și câteva ONG—uri care la orice inițiativă, dacă nu o explici bine înainte, denaturează sensul, intenția", a mai afirmat Dragnea.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a declarat marți că nu crede că partidul îi va cere să își retragă amendamentele la proiectul de lege privind grațierea și a punctat că este un lucru firesc să existe opinii diferite ale liderilor social-democrați pe tema propunerilor sale de dezbatere parlamentară.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Serban Nicolae
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close