Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: Suntem mulţi pentru că suntem buni, dar suntem buni pentru că suntem uniţi

Liviu Dragnea: Suntem mulţi pentru că suntem buni, dar suntem buni pentru că suntem uniţi

de G.S.    |    20 Sep 2014   •   16:54
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a ţinut primul discurs al evenimentului de la Arena Naţională pentru lansarea lui Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni. 
 
Iată principalele puncte ale discursului: 
 
- Bun venit pe acest stadion, bun venit la această sărbătoare, bun venit în inima mea! Vă mulţumesc că aţi venit şi îi salutăm pe cei rămaşi acasă pentru că nu au mai avut loc pe Arena Naţională. Pentru noi este nevoie de un stadion mult mai mare. Sunt onorat că am luptat alături de voi, în campaniile trecute şi că împreună am reuşit cele mai frumoase victorii pentru acest partid. Sunt onorat să conduc cea mai frumoasă campanie electorală pentru România. 
 
- Am mai văzut această imagine în 2012, atunci când am lansat candidaţii pentru europarlamentare şi tot aici, astăzi, suntem la fel de mulţi. Asta înseamnă că noi suntem o familie mare care ştie să se adune atunci când istoria cere să fie schimbată. 
 
- Suntem mulţi pentru că suntem buni, dar suntem buni pentru că suntem uniţi. Cel mai mare partid din România, cel mai vizionar partid din România, cel mai puternic partid din România este îndrăgostit de ţara lui. Eu cred că am venit astăzi aici să îi spunem ţării noastră cât de mult o iubim şi să îi oferim un preşedinte demn de ea. 
 
- Suntem aici pe arena echipei naţionale, arena unde românii au jucat mereu acasă. Aici începem campania electorală şi de această dată jucăm acasă, nu în deplasare, cum s-a întâmplat la referendum. Preşedintele va fi ales la urne şi nu la masa verde. 
 
- Acum vine revanşa celor 7,4 milioane de români şi totul începe aici, pe Arena Naţională. Aici putem spune mândri că suntem români, iar la sfârşit vom spune aceleaşi trei cuvinte: Victor Ponta preşedinte! 
 
- România are nevoie de un preşedinte român pentru România, care să ştie cum să unească o naţiune şi dintre toţi nu poate fi decât unul singur şi ţineţi minte trei cuvinte: Victor Ponta preşedinte! 
 

×
Parteneri
Sute de clădiri din Bucureşti, în pericol să cadă la primul cutremur mare
x close