Antena 3 CNN Politică Liviu Pleșoianu, atac dur la adresa lui Mircea Diaconu: „Dacă e susținut de Ponta și i se pare ok, atunci îi urez mult succes”

Liviu Pleșoianu, atac dur la adresa lui Mircea Diaconu: „Dacă e susținut de Ponta și i se pare ok, atunci îi urez mult succes”

Liviu Pleșoianu, atac dur la adresa lui Mircea Diaconu: „Dacă e susținut de Ponta și i se pare ok, atunci îi urez mult succes”
26 Aug 2019   •   09:01

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a avut o primă reacție după decizia fostului europarlaemntar Mircea Diaconu pentru a candida la prezidențialele din toamna aceasta, subliniind că cei doi văd lucrurile complet diferite, mai ales din perspectivă morală.

Aceasta a mai adăugat că nu renunţă la propria candidatură, chiar dacă ”magicienii învârtelilor politice” scot din joben candidaţi.

„Dacă sforarii au impresia că mă pot convinge să renunț scoțând chiar și un as din mânecă în ultima clipă, atunci înseamnă că NU mă cunosc deloc. Dacă domnul Mircea Diaconu e susținut de Ponta și i se pare ok, atunci îi urez mult succes, dar îi transmit și că vedem lucrurile, inclusiv din perspectivă morală, complet diferit...

Mult succes candidaților scoși din joben și care se lasă scoși din joben de către magicienii învârtelilor politice! Eu tocmai m-am întâlnit cu o parte dintre oamenii LIBERI și inimoși care strâng semnături pentru unul de-al lor, care REFUZĂ orice fel de înțelegeri de culise.

Fie să FIM, oameni LIBERI! Aveți tot respectul meu!” a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close