Antena 3 CNN Politică "Atmosferă incendiară, în Parlamentul României": Ludovic Orban a făcut show cu trandafiri roșii. Reacția lui Nicolae Ciucă

"Atmosferă incendiară, în Parlamentul României": Ludovic Orban a făcut show cu trandafiri roșii. Reacția lui Nicolae Ciucă

Momente incredibile în Parlamentul României! În timp ce Marcel Ciolacu, premierul desemnat, prezenta programul PSD de guvernare, Ludovic Orban a început să împartă buchete cu trandafiri roșii în sală.

de Ioana Mircea    |    15 Iun 2023   •   13:26

Fostul premier, Ludovic Orban, din partea PNL a întrerupt astăzi discursul din Parlament, al lui Marcel Ciolacu, premierul desemnat, PSD, cu un moment în care a împărțit buchete de trandafiri și un formular de adeziune la PSD, parlamentarilor PNL, care vor vota guvernul Ciolacu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"O vin cât se poate de des în Parlament, și o să încerc să nu lipsesc niciodată de la votul final, pentru că mi-ar lipsi o asemenea atmosferă incendiară cum este în Parlamentul României", a precizat Marcel Ciolacu, în timp ce Ludovic Orban împărțea trandafirii în ropote de aplauze.

Citește și: Marcel Ciolacu: "Susțin cu tărie eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Aşa luăm bani europeni"

Pe de altă parte, președintele senatului, Nicolae Ciucă, a ținut să comenteze momentul. "Domnu' Orban, când ați fost premier cu PSD-ul, vă plăceau trandafirii", a reacționat Nicolae Ciucă.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close