Antena 3 CNN Politică Lupul îşi schimbă părul, dar năravul... Kelemen: UDMR va vota împotriva noului Guvern Victor Ponta

Lupul îşi schimbă părul, dar năravul... Kelemen: UDMR va vota împotriva noului Guvern Victor Ponta

Lupul îşi schimbă părul, dar năravul... Kelemen: UDMR va vota împotriva noului Guvern Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    20 Dec 2012   •   12:03

UDMR va vota împotriva noului Cabinet Victor Ponta, iar la audierile miniştrilor din comisiile de specialitate parlamentarii Uniunii vor ţine cont de prestaţia fiecăruia, a declarat joi preşedintele UDMR, Hunor Kelemen.

"Am avut o şedinţă a grupurilor noastre parlamentare unde am discutat punctul nostru de vedere faţă de votul de mâine de învestitură a Guvernului Ponta în Parlament. (...) Poziţia noastră de mâine: vom vota împotriva Guvernului. Suntem în Opoziţie, nu este nevoie de voturile noastre şi poziţia UDMR va fi prezentată mâine, la şedinţa comună a celor două Camere de domnul vicepreşedinte Borbely. În comisiile de specialitate, când miniştrii vor fi audiaţi, în funcţie de prestaţia fiecărui ministru vom vota, dar principiul rămâne acelaşi: vom vota împotriva Guvernului şi împotriva celor propuşi pentru funcţia de ministru. Nu spun că nu vor exista excepţii, că dacă va exista o prestaţie foarte bună, atunci noi nu vom vota pentru", a declarat Kelemen, joi, după şedinţa grupurilor UDMR.

Acesta a spus că nu au existat voci în UDMR care să dorească să voteze pentru Guvernul Ponta, reiterând că Uniunea doreşte să facă o opoziţie "constructivă", scrie Agerpres.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close