Antena 3 CNN Politică Produsele pentru care premierul a plătit aproape 100 de lei | Marcel Ciolacu: "Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie"

Produsele pentru care premierul a plătit aproape 100 de lei | Marcel Ciolacu: "Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie"

Marcel Ciolacu a mers la cumpărături şi apoi a făcut public bonul fiscal în valoare de 93,50 de lei.

Produsele pentru care premierul a plătit aproape 100 de lei | Marcel Ciolacu: "Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie"
Sursa foto: Marcel Ciolacu/ Facebook
de Silvia Preda    |    14 Oct 2023   •   11:17

 Salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere și o bere Ursus, produsă la Buzău, sunt câteva dintre produsele cumpărate de Marcel Ciolacu.

"Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie: salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus - produsă la Buzău ... total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii, dar tot mă încadram în 100 de lei!

Voi ce cumpărați românește cu 100 de lei?", a scris sâmbătă, pe Facebook, premierul Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Cele mai mari scumpiri la alimente și utilități, din ultimul an. Datele INS care arată creșterea prețurilor și evoluția inflației

Premierul a prezentat și un colaj video, în care apare într-un supermarket.

Voi ce #cumpărațiromânește cu 100 de lei?

Am fost la cumpărături și am luat ce aveam nevoie: salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul ?, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus - produsă la Buzău ?... total 93.50 de lei. E drept, am uitat să iau roșii ☹️, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpărațiromânește cu 100 de lei?

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 13 octombrie 2023

 

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close