Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "STOP acestui film de groază: Voiculescu, demisia!"

Marcel Ciolacu: "STOP acestui film de groază: Voiculescu, demisia!"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a lansat un mesaj dur la adresa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu căruia îi solicită să îşi dea demisia după tragedia de la "Matei Balş", în urma căreia au murit opt persoane, pentru a opri acest film de groază.

Marcel Ciolacu: "STOP acestui film de groază: Voiculescu, demisia!"
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Claudia Popovici    |    01 Feb 2021   •   19:00

Un alt pacient rănit în incendiul de la Institutul Matei Balş a murit, luni, 1 februarie, la trei zile de la tragedie. Pacientul, bolnav de COVID-19, a fost transferat după incendiu la un alt spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

În replică, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD a lansat un apel pe facebook prin care îi cere ministrului Sănătăţii să îşi dea demisia pentru a opri acest film de groază.

"Tragedia de la “Matei Balș” arată ce se întâmplă când pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publică și 0% acțiuni concrete pentru a proteja sănătatea românilor!

De aceea, trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază: Voiculescu, demisia", scrie liderul PSD, Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

PSD depune moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu

Potrivit liderului PSD, moțiunea va fi depusă ”lunea viitoare la Camera Deputaților și în funcție de evenimente aceeași moțiune poate fi depusă și la Senat”.

”Întâi am luat o decizie în interiorul grupurilor PSD, așa se lucrează democratic, o să luăm și o decizie în cadrul Consiliului Politic Național, după care discutăm cu toate grupurile”, a mai spun, luni, Marcel Ciolacu.

Încă un mort în urma incendiului de la Matei Balș! Bilanțul crește la 8

Un alt pacient rănit în incendiul de la Institutul Matei Balş a murit, astăzi, la trei zile de la tragedie. Pacientul, bolnav de COVID-19, a fost transferat după incendiu la un alt spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 87 de ani, infectat cu SARS-CoV-2, internat în corpul în care a avut loc incendiul vineri dimineață.

Rămâne de văzut dacă decesul bărbatului are legătură cu incendiul izbucnit în pavilionul 5.

Anchetatorii continuă să adune informații, probe și documente care urmează a fi analizate cu privire la cauza incendiului.  Până astăzi, 1 februarie, bilanţul incendiului de la spital a ajuns la opt morţi.

 

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close