Antena 3 CNN Politică Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: ”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape”

Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: ”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape”

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Anul Nou în care le-a spus românilor că reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape. El le-a cerut românilor să fie în continuare responsabili și le-a mulțumit cadrelor medicale implicate în lupta cu virusul.

Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: ”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape”
de Andreea Cigolea    |    31 Dec 2020   •   12:43

În mesajul de Anul Nou, președintele României, Klaus Iohannis, s-a adresat familiilor îndoliate, le-a mulțumit cadrelor medicale și le-a cerut românilor să fie responsabili pentru a reveni cât mai repede la normalitate.

„Dragi români, ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil în care viața noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent. Vă mulțumesc pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă și pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus și de a-i proteja pe semenii noștri. Din păcate, prea mulți oameni au pierdut lupta cu boala și gândurile mele se îndreaptă acum și către familiile îndoliate.Un mesaj special de apreciere și recunoștință transmit medicilor și personalului medical care au muncit până la epuizare și continuă să o facă pentru a salva vieți.

Privim spre noul an cu multă speranță și încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi să continuăm să fim responsabili pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând. Vă doresc tuturor multă sănătate și un an nou fericit. La mulți ani”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: anul nou Klaus Iohannis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close