Antena 3 CNN Politică Ministrul de Interne, despre OUG pe Coduri: „Eu cred că e necesar şi nu e un lucru rău”

Ministrul de Interne, despre OUG pe Coduri: „Eu cred că e necesar şi nu e un lucru rău”

Ministrul de Interne, despre OUG pe Coduri: „Eu cred că e necesar şi nu e un lucru rău”
14 Dec 2018   •   17:21

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, că decizia privind elaborarea unei ordonanţe de urgenţă pe modificarea Codurilor penale a fost una politică, iar un astfel de demers "nu e un lucru rău", ea afirmând că urmează să se stabilească, "tehnic", dacă se va putea merge mai departe cu acest obiectiv.

"A fost o decizie politică, o decizie care la momentul acela, aşa cum a anunţat şi prim-ministrul României, a fost asumată de către Guvern. Vom vedea în continuare, tehnic, dacă vom putea merge mai departe pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Eu cred că e necesar şi cred că o OUG pe articolele care au fost declarate constituţionale nu e un lucru rău", a spus Carmen Dan, la Ministerul de Interne.

Întrebată dacă Guvernul se va limita doar la punerea în acord a unor prevederi ale Codurilor cu deciziile CCR, Dan a precizat că se face o analiză.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că în Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a decis cu unanimitate de voturi emiterea unor Ordonanţe de Urgenţă pentru Codurile penale.

Citește și: Liviu Dragnea, decizii cruciale în ședința CEx: Istoria nu se termină. Este nevoie de OUG

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: carmen dan coduri OUG
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close