Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, decizii cruciale în ședința CEx: Istoria nu se termină. Este nevoie de OUG

Liviu Dragnea, decizii cruciale în ședința CEx: Istoria nu se termină. Este nevoie de OUG

Liviu Dragnea, decizii cruciale în ședința CEx: Istoria nu se termină. Este nevoie de OUG
10 Dec 2018   •   17:56

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre deciziile care au fost luate în ședința Comitetului Executiv al PSD, inclusiv despre o eventuală Ordonanță de Urgență pe tema Codurilor Penale. 

„S-a discutat în Comitetul Executiv subiectul la propunerea unui coleg. I s-a transmis doamnei prim-ministru și domnului ministru. Au spus că o să analizeze. Colegii au spus că pe articolele constituționale nu ar vedea de ce nu ar da o ordonanță de urgență. În zilele următoare o să vedeți mai exact. Bugetul va fi în euro. Urmează ca mâine să fie finalizat și sperăm ca în ședința de Guvern să fie adoptată OUG”, a spus Dragnea, despre OUG pentru Codurilor Penale.

Premierul Viorica Dăncilă a precizat că în ședință s-a discutat ca doar acele modificări aduse Codului Penal și Codului de Procedură Penală care au trecut de Curtea Constituțională să fie adoptate prin Ordonanță de Urgență.

Citește și: Tudorel Toader, precizări despre OUG pe Codurile Penale

Despre majoritatea parlamentară, Liviu Dragnea a spus că partidul nu negociază cu alte grupuri. „Majoritatea în Camera Deputaților se va vedea la primul vot. Nu negociem cu alte grupuri. Lucrăm cum am procedat și până acum”, a afirmat liderul PSD.

Dragnea a mai precizat că formațiunea condusă de Victor Ponta este concepută de aceeași oameni care au înființat UNPR „Nu am spus că este noul UNPR. Am spus că PRO România e conceput de aceiași oameni care au conceput UNPR. Nu fac o comparație cu colegii de la UNPR pentru că i-aș jigni pe cei de la UNPR”.

Pe 16 decembrie PSD va mai avea alte două ședințe, Consiliul Naţional şi Comitetul Executiv Naţional al PSD. Tot pe această dată urmează să fie ales preşedintele Consiliului Naţional al PSD. 

 

 

×
Subiecte în articol: coduri penale CEx sedinta Liviu Dragnea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close