Ministrul Educației, Mircea Dumitru, anunț despre viitorul politic al lui Dacian Cioloș

18 Sep 2016   •   16:46
Ministrul Educației, Mircea Dumitru, anunț despre viitorul politic al lui Dacian Cioloș

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, consideră că premierul Dacian Cioloş şi-ar putea găsi cu uşurinţă locul în viitorul Guvern, dacă ar dori şi-şi continue activitatea, fiind, în opinia sa, "unul dintre cei mai importanţi tehnicieni".

"Este un om onest, un bun specialist, este un om care a probat că într-adevăr poate să rezolve problemele. Dacă domnia sa doreşte să continue activitatea politică, da, l-aş sfătui (să candideze - n.r.) şi cred că este unul dintre cei mai importanţi tehnicieni în momentul de faţă. Cu siguranţă ar putea să îşi găsească locul într-un viitor guvern. Aceasta este o părere pe care nu am discutat-o cu domnia sa şi m-aş simţi oarecum vinovat dacă ceea ce am spus acum l-ar deranja. Este pur şi simplu părerea mea în legătură cu prestaţia domniei sale, care mi s-a părut foarte importantă", a declarat ministrul, într-un interviu acordat Digi24, întrebat fiind dacă l-ar vota pe Dacian Cioloş.

Referitor la prezenţa sa în viitorul Executiv, Mircea Dumitru a precizat: "Într-un guvern politic, eu nu îmi găsesc locul"

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close