Antena 3 CNN Politică Ministrul Educației, Mircea Dumitru, anunț despre viitorul politic al lui Dacian Cioloș

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, anunț despre viitorul politic al lui Dacian Cioloș

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, anunț despre viitorul politic al lui Dacian Cioloș
18 Sep 2016   •   16:46

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, consideră că premierul Dacian Cioloş şi-ar putea găsi cu uşurinţă locul în viitorul Guvern, dacă ar dori şi-şi continue activitatea, fiind, în opinia sa, "unul dintre cei mai importanţi tehnicieni".

"Este un om onest, un bun specialist, este un om care a probat că într-adevăr poate să rezolve problemele. Dacă domnia sa doreşte să continue activitatea politică, da, l-aş sfătui (să candideze - n.r.) şi cred că este unul dintre cei mai importanţi tehnicieni în momentul de faţă. Cu siguranţă ar putea să îşi găsească locul într-un viitor guvern. Aceasta este o părere pe care nu am discutat-o cu domnia sa şi m-aş simţi oarecum vinovat dacă ceea ce am spus acum l-ar deranja. Este pur şi simplu părerea mea în legătură cu prestaţia domniei sale, care mi s-a părut foarte importantă", a declarat ministrul, într-un interviu acordat Digi24, întrebat fiind dacă l-ar vota pe Dacian Cioloş.

Referitor la prezenţa sa în viitorul Executiv, Mircea Dumitru a precizat: "Într-un guvern politic, eu nu îmi găsesc locul"

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ministrul educatiei mircea dumitru
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close