Antena 3 CNN Politică Mircea Mirel Amariţei, candidatul Partidului Prodemo la prezidenţiale, mizează pe un "scor istoric din primul tur"

Mircea Mirel Amariţei, candidatul Partidului Prodemo la prezidenţiale, mizează pe un "scor istoric din primul tur"

Mircea Mirel Amariţei, candidatul Partidului Prodemo la prezidenţiale, mizează pe un "scor istoric din primul tur"
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Oct 2014   •   15:21
Mircea Mirel Amariţei, candidatul Partidului Prodemo la prezidenţiale, susţine că priorităţile mandatului său, în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale, vor fi educaţia, sănătatea, apărarea naţională şi economia.

Într-un interviu acordat Agerpres, Mircea Mirel Amariţei a declarat că decenţa, seriozitatea, disciplina, determinarea şi viziunea de dezvoltare a României pe termen lung sunt atuurile care îl recomandă pentru ocuparea fotoliului de la Cotroceni.

Întrebat ce scor consideră că va obţine la alegerile prezidenţiale, Mircea Mirel Amariţei a declarat: România este o ţară atipică în Europa şi în lume. S-a tot spus în media că aceste alegeri prezidenţiale sunt atipice. Eu am fost numit candidat surpriză şi atipic. Deci şi rezultatele la aceste alegeri vor fi atipice. Suntem convinşi că vom înregistra un scor istoric din primul tur”.

Mircea Mirel Amariţei consideră că viitorul preşedinte va avea o imensă responsabilitate. „Preşedintele României nu este şef, ci reprezentantul cetăţenilor români, al tuturor, numiţi colectiv ''statul România". În plus, preşedintele mai este şi garantul independenţei naţionale, al unităţii şi integrităţii teritoriale a ţării. Adică, cel ales în această funcţie, în loc să fie şef, este responsabil de păstrarea statului întreg liber şi în demnitate, între toate celelalte state ale lumii. Deci, nu putem vorbi de vreun rol, ci de o imensă responsabilitate”, a declarat candidatul Partidului Prodemo la prezidenţiale.

×
Subiecte în articol: Alegeri prezidenţiale 2014
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close