Antena 3 CNN Politică Moment exploziv în războiul președinte - Guvern. Klaus Iohannis, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, față în față

Moment exploziv în războiul președinte - Guvern. Klaus Iohannis, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, față în față

Moment exploziv în războiul președinte - Guvern. Klaus Iohannis, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, față în față
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    02 Apr 2019   •   14:14

Şedinţă solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO, la care participă preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă.

Parlamentarii adoptă o declaraţie prin care se reafirmă ataşamentul faţă de principiile, valorile şi ţelurile NATO. 

UPDATE - Premierul Viorica Dăncilă a subliniat marți, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO, importanța valorilor NATO și a vorbit despre riscurile de securitate din regiune.

Viorica Dăncilă și-a cerut scuze invitaților pentru atacurile de la ședința solemnă. „Azi am venit la o şedinţă solemnă dedicată aderării ţării noastre la NATO. Regret că acest eveniment important a fost transformat de către preşedintele României într-un eveniment de campanie electorală”, a spus premierul la finalul alocuţiunii sale.

UPDATE 14.40 - Cum răspunde Liviu Dragnea la atacurile lui Iohannis: „NATO apreciază loialitatea României!”

„Din respect pentru apartenența noastră la NATO, răspunsurile care meritau date astăzi în urma unui discurs, le vom da în zilele următoare”, a încheiat Dragnea.

Citiți și:

Ce a făcut Klaus Iohannis în timpul discursului lui Liviu Dragnea

Ce a făcut Liviu Dragnea în timpul discursului lui Klaus Iohannis

UPDATE 14.20 - Klaus Iohannis, mesaj de campanie în Parlament. Președintele atacă PSD la ședința solemnă pentru NATO

Președintele Klaus Iohannis susține că sunt condamnabile demersurile majorității PSD.

„Modificarea legilor în interesul unei persoane, creșterea inflației, arbitrariul și lipsa de profesionalism. Acestea sunt realele politici ale guvernării PSD, nu consolidarea justiției, nu responsabilitatea guvernării”, acuză președintele.

UPDATE 14.00 - A început ședința solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO.

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă sunt faţă în faţă, în plin război pe tema referendumului pe justiţiei.

Cei trei participă la şedinţa solemnă din Parlament dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO şi a 70 de ani de la înființarea Alianței Nord Atlantice.

----------------------------

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să se consulte săptămâna viitoare cu partidele şi formaţiunile parlamentare pe tema referendumului care va avea loc pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare, potrivit unor surse politice.

Sursele citate au menţionat că şeful statului va trimite săptămâna aceasta Parlamentului scrisoarea privind o nouă consultare pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni acest demers.

Știrea inițială:

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă se vor afla astăzi faţă în faţă, în plin război pe tema referendumului pe justiţiei, organizat odată cu alegerile europarlamentare.

Cei trei vor sta la câţiva metri unul de celălalt la şedinţa solemnă din Parlament dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO.

Cel mai probabil, vom asista la un schimb dur de replici între preşedinte şi premier, care vor lua cuvântul în cadrul evenimentului.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close