Antena 3 CNN Politică Murgeanu demisionează din funcţia de viceprimar al Capitalei

Murgeanu demisionează din funcţia de viceprimar al Capitalei

Murgeanu demisionează din funcţia de viceprimar al Capitalei
Sursa foto: Razvan Murgeanu
20 Ian 2009   •   16:35

Viceprimarul Capitalei, Razvan Murgeanu, a anunţat că va demisiona miercuri din funcţie, acuzând colaborarea inexistentă cu edilul-şef Sorin Oprescu. Pedelistul Mircea Raicu e dat favorit pentru postul rămas vacant.
Murgeanu a precizat ca, în ultimele şapte luni, a avut doar patru întrevederi cu noul primar, Sorin Oprescu. "Nu a fost ceva personal între noi doi, ci doar relaţia de colaborare nu a funcţionat", a declarat Răzvan Murgeanu.
Murgeanu a mai declarat că această inactivitate, plus faptul că municipalitatea nu a demarat niciun proiect de anvergură l-a făcut să se simtă inutil.
Murgeanu va ocupa funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, pentru care a fost numit, pe 10 ianuarie, de premierul Emil Boc.
Cele mai mari sanse de a ocupa postul de viceprimar lăsat vacant de Murgeanu le au consilierii Călin Murg şi Mircea Raicu, ambii membrii PD-L, cel de-al doilea fiind dat ca favorit în această cursă, susţin surse pedeliste.
Conform aceloraşi surse, celălalt viceprimar al Capitalei, Robert Ionescu,membru PNG-CD, va fi înlocuit cu unul provenind din rândurile social-democrate, conform unei înţelegeri perfectate între partenerii de gvernare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Murgeanu demisie viceprimar
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close