Antena 3 CNN Politică Năstase: Miniştrii PSD sunt şantajaţi. Stolojan:Am cerut în coaliţie doar solidaritate

Năstase: Miniştrii PSD sunt şantajaţi. Stolojan:Am cerut în coaliţie doar solidaritate

Năstase: Miniştrii PSD sunt şantajaţi. Stolojan:Am cerut în coaliţie doar solidaritate
Sursa foto: adrian nastase
15 Mai 2009   •   00:44

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, în replică la declaraţia liderului PSD Adrian Năstase, potrivit căruia miniştrii PSD sunt "ameninţaţi" că vor fi daţi afară din Guvern dacă nu "cântă" cum vrea Traian Băsescu, că PDL a cerut în coaliţie doar solidaritate.

"Este pur şi simplu o chestiune virtuală spusă de domnul Năstase. Singura problemă pe care am ridicat-o în coaliţie a fost nevoia de solidaritate în Guvern, nimic altceva, pentru că este normal ca partenerii de guvernare să fie solidari şi nu este firesc faptul ca un ministru sau altul să critice măsurile hotărâte la nivelul Executivului. Asta am discutat cu partenerii, restul sunt lucruri care nu au legătură, cum este şi ce a spus domnul Năstase", a spus Stolojan, citat de Mediafax.

"Trebuie să fim atenţi la partenerii de guvernare, deoarece au început să facă lucrul pe care îl cunosc ei cel mai bine: şantajul. Miniştrii noştri sunt ameninţaţi că, dacă nu cântă cum vrea Băsescu, vor fi daţi afară din Guvern", a spus Năstase, la reuniunea Consiliului Naţional destinată prezentării candidaţilor la PE şi anunţării candidaturii lui Mircea Geoană pentru Cotroceni.

El a arătat că PSD are obligaţia de a arăta cine duce greul guvernării, subliniind că miniştrii PSD sunt în prima linie a frontului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Theodor Stolojan
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close