Antena 3 CNN Politică Năstase: Popoviciu a fost pus la fezandat, la beci, pentru a ceda o parte din afacerea sa

Năstase: Popoviciu a fost pus la fezandat, la beci, pentru a ceda o parte din afacerea sa

Năstase: Popoviciu a fost pus la fezandat, la beci, pentru a ceda o parte din afacerea sa
Sursa foto: adrian nastase
27 Mar 2009   •   00:31

Adrian Năstase se ocupă şi el de cazul arestării omului de afaceri Puiu Popoviciu. Într-o postare pe blogul său, după ce dă definiţia fezandării, prin care carnea este frăgezită, fostul premier susţine că ?în ultimii ani, în politica românească, se practică fezandarea prin introducerea la beci (la rece) de către DNA, pentru doar 24 de ore. După aceea pot fi date mesajele adevărate?, scrie acesta.
Pentru a aduce aminte apoi de cazul Dinu Patriciu. ?Cred că ăsta a fost rostul reţinerii lui Dinu Patriciu, în urmă cu ceva vreme, şi s-ar putea ca Puiu Popoviciu, după experienţa cu beciul, să primeasca vreo ofertă interesantă în care să i se spună că investiţia lui nu valorează mare lucru dar dacă ar ceda o parte importantă din acţiuni, astfel de ?greşeli? nu se vor mai întâmpla?.

El abordează apoi tema mesajului transmis de Traian Băsescu referitoare la criza alimentară ce va urma. ?Acest mesaj a fost dat în aceeaşi zi cu cel privind întîrirea leului ca urmare a acordului cu FMI. Una-caldă alta rece, că altfel nu se poate. Acest ultim mesaj a fost transmis în contextul unei dezbateri privind soluţii de revigorare a agriculturii româneşti. În mod previzibil, Traian Băsescu a spus acolo o serie de lucruri de banalet, urmate de lovitura clasică, singura care conta pentru el.
Dacă şeful statului - cum îi place să i se spună - ştie ceva mai multe decât Guvernul, atunci să o spună. Când se va produce o astfel de criză? Astăzi, mâine. Este ea iminentă? Mai putem face ceva să o oprim? Se va suprapune crizei financiare, crizei energetice, problemelor demografice, încălzirii globale? Va viza doar România sau şi zona ?Lacului rusesc?? A început cumva să-l citească pe Lester Brown? Traian Băsescu are un stil foarte ?simpatic? de a vorbi despre soluţii pentru rezolvarea tuturor problemelor de la nivel mondial, pentru ca apoi să sugereze că indiferent ce vom face noi, problemele ne vor lovi precum TGV-ul?, încheie liderul PSD.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Puiu Popoviciu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close