Antena 3 CNN Politică Năstase: Propun ca numele primei bodegi din faţa Parlamentului să fie "La Calul Troian"

Năstase: Propun ca numele primei bodegi din faţa Parlamentului să fie "La Calul Troian"

Năstase: Propun ca numele primei bodegi din faţa Parlamentului să fie "La Calul Troian"
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Aug 2013   •   17:44
Fostul premier, Adrian Năstase, ridiculizează, într-un text publicat pe blogul personal, propunerea referitoare la proiectele pentru transformarea esplanadei din faţa Camerei Deputaţilor. 
 
"Inteleg ca la Bucuresti a inceput licitatia pentru a se putea organiza gratare in curtea Parlamentului, dupa ce se darama zidul imprejmuitor. In felul asta, daca va fi cazul, manifestantii virtuali, evident in alte timpuri, vor fi mai aproape de alesii poporului. Cu un alt prilej, la o propunere similara, am inaintat o initiativa legislativa prin care propuneam (in gluma, evident) daramarea tuturor gardurilor de la toate institutiile publice, incepand cu gardul de la Cotroceni (acolo, de ce nu?) si continuand cu gardurile de la Parlament si de la Guvern. Mai propuneam si o initiativa la UE pentru ca acest exemplu de bune practici sa fie impus si in celelalte tari membre. Spre exemplu, in Franta, la Adunarea Nationala…In felul acesta, s-ar putea realiza si principiul subsidiaritatii – decizia ar fi dusa mai aproape de popor. Din pacate, dupa ce fusese aprobata, tacit, de Senat, propunerea mea a fost respinsa de Camera Deputatilor. Oricum, propun ca numele primei bodegi care se va infiinta pe peluza Parlamentului ( cu cat efort am reusit plantarea a mii de arbori si arbusti acolo, incepand de prin 1994 si, mai ales, in 2001-2004!) sa fie “La calul Troian” sau ceva asemanator. Si, intr-adevar, la Cotroceni, de ce nu? Palatul pionierilor nu ar putea fi reinfiintat acolo? Presedintele ar putea sa fie astfel mai aproape de popor. Ar putea face bai de multime loco…"
 
Năstase continuă ironiile, în finalul textului, şi promite că va deschide televizorul şi se va uita la canalele de ştiri, pentru că "a rămas în urmă cu accidentele de circulaţie".
 

×
Subiecte în articol: parlament Adrian Nastase blog televizor
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close