Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan, la negocierile de la Vila Lac 1: Azi iese fum alb, o să avem guvern. Barna: Eu am rumeguş în portbagaj, e ok

Rareş Bogdan, la negocierile de la Vila Lac 1: Azi iese fum alb, o să avem guvern. Barna: Eu am rumeguş în portbagaj, e ok

PNL şi USR vor să arate că totul este bine la negocieri, că vom avea curând guvern şi partidele care vor să formeze coaliţia de guvernare se înţeleg.

Rareş Bogdan, la negocierile de la Vila Lac 1: Azi iese fum alb, o să avem guvern. Barna: Eu am rumeguş în portbagaj, e ok
de Georgiana Adam    |    18 Dec 2020   •   10:10

Cel puţin asta au lăsat de înţeles Rareş Bogdan şi Dan Barna, vineri dimineaţă, când au sosit la negocierile de la Vila Lac 1.

Astfel, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, pe modelul de săptămâna trecută al lui Dragoş Pîslaru (USR-PLUS), a spus la intrarea pe poarta de la Vila Lac 1, că iese fum alb şi sigur azi avem guvern.

Barna: E ok dacă iese fum, eu am rumeguş în portbagaj

Dragoș Pîslaru (USR-PLUS) anunța sâmbăta trecută "fum alb pe primul capitol din Programul comun de Guvernare al coaliției".

Dan Barna, la intrare la Vila Lac, a spus vineri, întrebat dacă iese fum alb astăzi, aşa cum a susţinut Rareş Bogdan, a răspuns: "Eu am rumeguş în portbagaj, e ok".

Surse: USR nu mai exclude varianta Orban-premier

Negocierile dintre PNL, USR-PLUS şi UDMR pentru viitorul României s-au reluat vineri dimineaţă, la Vila Lac 1.

Partidele care vor să formeze o coaliţie de guvernare, PNL şi USR-PLUS, se bat şi bat pasul pe loc de mai mult de 10 zile. Cu toţii ţin cu dinţii de funcţia de premier, preşedinte al Camerei Deputaţilor şi şef al Senatului.

Există, totuşi, o mică schimbarea: varianta Ludovic Orban premier nu mai este categoic respinsă de cei de la USR, ca în urmă cu o săptămână, potrivit unor surse citate de Antena 3.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan fum alb Dan Barna
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close