Antena 3 CNN Politică Negocierile pentru dezbaterea Ponta-Iohannis au eşuat. Românii îşi vor alege preşedintele fără o confruntare între candidaţi

Negocierile pentru dezbaterea Ponta-Iohannis au eşuat. Românii îşi vor alege preşedintele fără o confruntare între candidaţi

Negocierile pentru dezbaterea Ponta-Iohannis au eşuat. Românii îşi vor alege preşedintele fără o confruntare între candidaţi
de M.T.    |    08 Noi 2014   •   10:37

Pentru prima oară după 25 de ani, românii ar putea fi nevoiţi să-şi aleagă preşedintele fără o confruntare directă între candidaţi.

Negocierile PSD - ACL pentru dezbaterea prezidenţială au eşuat, iar întâlnirea Ponta -Iohannis este din ce în ce mai puţin probabilă. În timp ce echipa lui Ponta propune patru dezbateri la patru televiziuni, oamenii lui Iohannis propun cel mult o confruntare.

După o oră de negocieri, cele două echipe au rămas fiecare pe poziţia ei. Social-democraţii insistă pentru patru dezbateri la televiziunile de stiri, iar cei de la ACL doresc o dezbatere pe teren neutru.

Victor Ponta i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis în care îi transmite că este anormal să nu existe o întâlnire faţă în faţă a celor doi candidaţi. Iohannis nu poate sta ascuns la infinit, susţine premierul.

Staff-ul de campanie al lui Iohannis susţine însă că cei de la PSD sunt inflexibili la orice negociere, pentru ca dezbaterile să aibă loc unde şi cum ar vrea Victor Ponta.

Liderii ACL insistă pentru o singură dezbatere finală.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close