Antena 3 CNN Politică Nimeni nu se aștepta la asta! A decis! Intră în politică și candidează la alegerile locale

Nimeni nu se aștepta la asta! A decis! Intră în politică și candidează la alegerile locale

Tatăl cântăreței Loredana Groza, poetul Vasile Groza, a decis să intre în politică și candidează la alegerile locale din 27 septembrie. Poetul vizează unul dintre posturile de la Consiliul local Onești și intră în lupta politică din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Nimeni nu se aștepta la asta! A decis! Intră în politică și candidează la alegerile locale
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    13 Aug 2020   •   23:15

Tatăl Loredanei Groza spune că nu se poate face politică din spatele calculatorului sau din fața blocului. El și-a anunțat candidatura pentru Consiliul local Onești, pe lista lui Laurențiu Neghină, conform anunțului de pe Facebook.

Nimeni nu se aștepta la asta! A decis! Intră în politică și candidează la alegerile locale

”Pentru că politica din spatele calculatorului, sau de pe banca din fața blocului nu are niciodată o finalitate și pentru că iubesc Oneștiul, am hotărât să trec la un alt nivel drept pentru care m-am alăturat lui Laurentiu Neghina pentru a pune umărul la dezvoltarea ONEȘTIULUI. 

Îl știu de mic pe Laurențiu, știu de unde a plecat și unde a ajuns prin muncă cinstită. Este un om realizat atât în plan familial cât și financiar. Și pentru că pe un om îl caracterizează faptele, îmi dă încrederea că Laurențiu va pune întreaga sa experiență în slujba comunității. M-am alăturat lui Laurențiu Neghină cu încrederea că experiența mea va fi de bun augur în luarea unor decizii corecte în cadrul Consiliului Local Onești.

Să fie într-un ceas bun!”, a scris Vasile Groza, pe Facebook.

Loredana, mesaj de ziua tatălui 

Pe 5 august, Loredana a scris un mesaj public pe pagina sa de Facebook, cu ocazia zilei de naștere a tatălui său: ”La Multi Ani Pentru cel mai minunat tata din Univers! Sunt binecuvantata sa fiu fata ta!! Si toti cei care au avut si au norocul sa te aiba in preajma sunt binecuvantati si te adora! La cei 83 de ani iti doresc sa fii sanatos, puternic si nemuritor!!! Sa continui sa bucuri oamenii cu povestile scrise de tine!”
 

×
Subiecte în articol: Loredana Groza alegeri locale
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close