Antena 3 CNN Politică O nouă demisie în bloc. ” Partidul nu mai are identitate şi a devenit apendicele PDL”

O nouă demisie în bloc. ” Partidul nu mai are identitate şi a devenit apendicele PDL”

O nouă demisie în bloc. ” Partidul  nu mai are identitate şi a devenit apendicele PDL”
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Noi 2012   •   16:25

Aproape întreaga organizație a Forței Civice Arad a demisionat astăzi în bloc, alături de o parte din conducere. Demisionarii au anunțat că se înscriu în PNL, nemulțumiți că partidul  "nu mai are identitate şi a devenit apendicele PDL", scrie Mediafax.

Cei aproximativ 50 de membri care au înființat filiala în primăvară au părăsit Forța Civică , nemulțumiți că partidul s-a aliat cu PDL.

Șase membri din conducerea organizației, din cei șapte, au ales să plece, în timp ce doar Alexandru Lupu, președintele județean, a rămas în partid.

"De fapt, domnul Lupu nu ne reprezenta pentru că a fost pus preşedinte imediat ce Mihai Răzvan Ungureanu a preluat acest partid. Preşedintele ales de noi a fost schimbat”, a declarat fostul secretar judeţean al Forţei Civice, Vlad Botoş.

"Toate principiile şi valorile în care am crezut ne-au fost deturnate de această mişcare a lui Mihai Răzvan Ungureanu de a se alia cu PDL. Forţa Civică nu mai are identitate şi a devenit apendicele PDL, pe care-l ajută să-şi spele imaginea. Ne dezicem de actuala structură la care a aderat partidul, deoarece reprezintă doar o manevră electorală, menită să inducă în eroare alegătorii", a declarat Botoş.

×
Subiecte în articol: Forta Civica Arad
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close