Antena 3 CNN Politică PMP dă vina pe Antena 3, după difuzarea cazului cu femeia agresată de oamenii lui Udrea

PMP dă vina pe Antena 3, după difuzarea cazului cu femeia agresată de oamenii lui Udrea

PMP dă vina pe Antena 3, după difuzarea cazului cu femeia agresată de oamenii lui Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    08 Mai 2014   •   17:24

Partidul Mişcarea Populară (PMP) dă vina pe Antena 3, după ce postul de televiziune a difuzat cazul femeii agresate la Nana.

 
"PMP protestează faţă de manipularea opiniei publice de către postul TV Antena 3, care deformează grosolan realitatea şi în acest caz. 
 
Echipa de linşaj mediatic condusă de Mihai Gâdea execută, ca de obicei, ordinele politice ale şefilor reali ai postului, Victor Ponta şi Dan Voiculescu, în dispreţ total faţă de adevăr şi normele audiovizualului. (...) Suntem solidari cu suferinţa acestei femei nevinovate şi condamnăm atitudinea injurioasa avută de acelaşi individ agresor şi de alţii faţă de jurnalişti", se arată în comunicatul Partidului Mişcarea Populară (PMP).
 
Informaţiile au fost prezentate joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Femeia agresată în timpul vizitei pe care Elena Udrea o făcea în comuna Nana, acolo unde se află şi moşia lui Traian Băsescu, a fost la Institutul de Medicină legală.
 
Legiştii au constatat cât de gravă a fost agresiunea care a avut loc în faţa mai multor reprezentanţi PMP. 
 
Omul Elenei Udrea care a fost de faţă spune că nu a ştiut că o femeie este lovită în apropierea lui şi că ar fi reacţionat dacă ar fi văzut.
 
Elena Udrea spune că incidentul de la Nana este o înscenare. Deputatul PMP susţine, într-o postare pe pagina de Facebook, că individul care a agresat o femeie din comună nu este membru al Partidului Mişcarea Populară.
 
Imaginile cu femeia din comuna Nana, agresată de un lider PDL, au fost difuzate în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3.

Totul s-a desfăşurat sub ochii mai multor reprezentanţi PMP, printre care şi doi deputaţi, veniţi la Nana pentru a se asigura că vizita Elenei Udrea va fi un succes. 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close