Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Incidentul de la Nana este o înscenare

Elena Udrea: Incidentul de la Nana este o înscenare

Elena Udrea: Incidentul de la Nana este o înscenare
Sursa foto: Foto captura Antena 3
08 Mai 2014   •   12:25

Elena Udrea spune că incidentul de la Nana este o înscenare. Deputatul PMP susţine, într-o postare pe pagina de Facebook, că individul care a agresat o femeie din comună nu este membru al Partidului Mişcarea Populară, deşi jurnaliştii Antena 3 nu au susţinut acest lucru.

"Individul care a agresat o femeie înaintea venirii mele în comuna Nana NU este membru al Partidului Mişcarea Populară. Legarea acestui eveniment de mine sau de PMP este o manipulare de proporţii specifică angajaţilor unor securişti. Personal, solicit organelor de anchetă să verifice acest caz şi să-l soluţioneze într-un timp cât mai scurt, pentru că o astfel de agresiune nu trebuie să rămână nesancţionată. Declaraţiile iresponsabile ale Premierului Victor Ponta sunt o dovadă a faptului că avem de-a face cu o campanie murdară, în care mă aştept la noi înscenări din partea domniei sale şi a partidului său de instigatori. "  a declarat Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.  

IMAGINI: MOMENTUL ÎN CARE LIDERUL PDL DĂ DE PĂMÂNT CU O FEMEIE DIN NANA



Imaginile cu femeia din comuna Nana, agresată de un lider PDL, au fost difuzate în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Agresorul femeii din comuna Nana, lider PDL în comuna Curcani, Ştefan Fileaţă, a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Olteniţa pentru lovire şi alte violenţe.

Şi poliţiştii din localitatea Curcani, comuna Nana, judeţul Călăraşi s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare privind acest incident.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Partidul Miscarea Populara
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close