Antena 3 CNN Actualitate Agresorul femeii din Nana are antecedente penale. Ştefan Fileaţă: Am greşit. Ce, credeţi că mie nu îmi pare rău?

Agresorul femeii din Nana are antecedente penale. Ştefan Fileaţă: Am greşit. Ce, credeţi că mie nu îmi pare rău?

Agresorul femeii din Nana are antecedente penale. Ştefan Fileaţă: Am greşit. Ce, credeţi că mie nu îmi pare rău?
Sursa foto: Foto captura Antena 3
08 Mai 2014   •   12:30

Agresorul femeii din comuna Nana, lider PDL în comuna Curcani, Ştefan Fileaţă, a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul Judecătoriei Olteniţa pentru lovire şi alte violenţe.

UPDATE 12.30 - Agresorul femeii din Nana, Ştefan Fileaţă, i-a declarat reporterului Antena 3 că îi pare rău pentru ceea ce a făcut şi că se simte vinovat.

"Am greşit. Ce, credeţi că mie nu îmi pare rău?", i-a spus Ştefan Fileaţă reporterului Antena 3.



În cursul acestei zile, procurorii vor audia părţile vătămate în acest dosar. Pensionara agresata va fi examinată de medicii Seviciului de medicină legală pentru a se constata ce urmări a avut agresiunea asupra sa, săvârşită de Ştefan Fileaţă cu ocazia filmarilor de la Nana, din data de 7 mai 2014.

Şi poliţiştii din localitatea Curcani, comuna Nana, judeţul Călăraşi s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare privind acest incident.
   
"Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani s-au sesizat din oficiu, în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi.

Imaginile cu femeia din comuna Nana, agresată de un lider PDL, au fost difuzate în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Politie Nana Elena Udrea
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close