Antena 3 CNN Politică Ponta - dat în judecată pentru prejudicii aduse statului şi încălcarea tratatului cu UE. Vezi cine este acuzatorul

Ponta - dat în judecată pentru prejudicii aduse statului şi încălcarea tratatului cu UE. Vezi cine este acuzatorul

Ponta - dat în judecată pentru prejudicii aduse statului şi încălcarea tratatului cu UE. Vezi cine este acuzatorul
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Noi 2012   •   16:25

Anca Boagiu, vicepreşedinte al PDL, a declarat că s-a hotărât să îl dea în judecată pe premierul Victor Ponta "pentru prejudiciile pe care le-a adus statului român" şi pentru "încălcarea tratatului de aderare al României la UE", scrie Mediafax.

"Am luat decizia să-l dau în judecată pe candidatul Ponta pentru prejudiciile pe care le-a adus statului român, pentru blocajele pe care le-a produs în economia românească, pentru prigonirea pe care a pornit-o împotriva investitorilor din România, pentru încălcarea tratatului de aderare a României la UE. De ce pentru tratat? Pentru că planurile noastre de dezvoltare sunt angajamente ale acestui tratat, pe care suntem obligaţi să-l respectăm", a declarat Boagiu.

Vicepreşedintele PDL a ţinut să îi ceară premierului dacă "orientarea sa este europeană".

"Îi cer public candidatului Victor Ponta să ne spună dacă orientarea sa este europeană şi să şi-o asume înainte de 9 decembrie, îi cer public să ne spună dacă are o altă orientare, pe care să şi-o asume înainte de 9 decembrie, nu să ne facă ceva, ce ne pregăteşte până la urmă, să ne scoată din Europa", a declarat aceasta.

Problema este că Anca Boagiu nu a putut să precizeze ce articole din prevederile legale a încălcat premierul, dar a menţionat că avocaţii ei lucrează la documentul de dare în judecată.

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close