Antena 3 CNN Politică Ponta: Dragnea a făcut un blat cu Iohannis pentru următoarele prezidenţiale

Ponta: Dragnea a făcut un blat cu Iohannis pentru următoarele prezidenţiale

Ponta: Dragnea a făcut un blat cu Iohannis pentru următoarele prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Noi 2017   •   16:10

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Galaţi, că partidul Pro România va avea un candidat la prezidenţiale pe care el îl va susţine, dar crede că preşedintele Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea au făcut ”un blat” pentru alegerile care vor urma, astfel încât liderul PSD ”să păstreze guvernarea” şi să ”nu-i facă probleme la prezidenţiale”.

"Pro România, proiect pe care l-am lansat alături de oameni pe care îi vedeţi în jurul meu, va avea un candidat la prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine, deci nu eu, ca să nu fie de nevoie de precizări, nu eu, ci cineva pe care eu îl voi susţine", a spus Victor Ponta, potrivit news.ro

El a mai afirmat că Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis au făcut ”un blat” pentru alegerile care vor urma. "Eu cred că azi când vorbim, domnul Dragnea a făcut un blat cu Klaus Iohannis să nu-i facă probleme la prezidenţiale şi domnul Dragnea să păstreze guvernarea. E un blat care face rău României şi din care, oricum, domnul Dragnea va avea de pierdut. Domnul Iohannis se alege preşedinte şi Dragnea cu TelDrumul şi cu Lacul Belina", a mai spus Ponta.
 

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close